يک نخبه قرآني ارجنکي گفت: پدر و مادر فقط نبايد به فکر خوراک و پوشاک و جاي خواب بچهها باشند بلکه آنها بايد با تربيت فرزندان خود انسانسازي را در جامعه ترويج دهند.
به گزارش
هفت چشمه؛ ريحانه گنجي ارجنکي با کسب رتبه کشوري و استاني در زمينه مسابقات قرآني در گفتگو با خبرنگار پايگاه خبري تحليلي «
جهانبين نيوز»، در حاشيه دهه کرامت و روز دختر اظهار کردند: اگر بخواهيم معضل فرهنگي حجاب در جامعه حل شود بايد ابتدا اين موضوع را از درون خانوادهها آغاز کنيم و به آن اهميت بدهيم، سپس اين مسائل در دبيرستانها، دانشگاهها و در جامعه و بازارها رونق پيدا کند.
وي تصريح کرد: پدر و مادر فقط نبايد به فکر خوراک و پوشاک و جاي خواب بچهها باشند بلکه آنها بايد با تربيت فرزندان خود انسان سازي را در جامعه ترويج بدهند، ما فرزندان خانوادهاي هستيم که به ابعاد گوناگون و مسائل فکري، فرهنگي و اعتقادي فرزندان خود اهميت ميدهند، خانه يک کلاس آموزشي و نمايشي براي فرزندان است که بايد در آنجا محبت، احترام، تواضع، فروتني و ايمان و عمل به آنها را ياد بگيرند.
گنجي يکي از مهمترين علل موفقيت خود در مسائل عقيدتي و داشتن حجاب را خودباوري و پيدا کردن جايگاه دختر در جامعه دانستند و گفتند: دختر ايراني وقتي به سن بلوغ ميرسد بايد از خانواده ياد بگيرد که حجاب و عفاف چيست، پسران نيز بايد ياد بگيرند که عفت و حيا يک مسألهاي است که بايد به آن همواره اهميت بدهند، اينگونه نباشد و هرکس هر گونه که دوست دارد در خانه رفتار کند و محرم و نامحرم هيچ معنايي نداشته باشد و وقتي وارد مدرسه شدند تازه بخواهند اين اصول را فرا بگيرند، موجب ايجاد هنجارشکني در سطح جامعه ميشود.
وي تصريح کرد: دين اسلام محدوديت ندارد و حجاب براي تعالي دختر مسلمان در نظر گرفته شده است، از حجاب ميتوان بهعنوان زمينه ساز حضور اجتماعي در جامعه ياد کرد.
گنجي عنوان کرد: حجاب براي زن ايراني که مسئوليت تربيتي و آموزشي نسلها را بر عهده دارد داراي چهارچوب است که هر يک از بانوان که نقش مادري و همسري در کانون خانواده را بر عهده دارند بايد به آن اهميت دهند.
گنجي تأثير بيحيايي والدين در رشد يک دختر را اينگونه تعريف کرد: بيحيايي والدين نيز تأثير بسيار شکنندهاي بر باورهاي ديني فرزندان دارد، طوري که تربيت صحيح، حيا را تقويت ميکند، تربيت ناسالم نيز سبب تضعيف حيا ميشود لذا والدين و مربيان بايد توجه داشته باشند که رفتار آنان به عنوان الگو، بسيار اثرگذار است.
وي در پايان افزود: مدسازان پشت پرده که با بهرهگيري از پژوهشهاي گسترده روانشناسي به طراحي مدهاي جديد ميپردازند، با طرح مدلهاي تحريک آميز بر روي لباس و آرايش زنان، مقلدان بياراده را اغفال ميکنند، بعضي از زنان دوست دارند که رفاه مالي آنان را ديگران نيز ببينند، بدين منظور لباسهاي فاخر ميپوشند و ارزش خود را در طلا و جواهرات ميجويند.
انتهاي خبر /